DIENSTEN

Business Support

Door de lange staat van dienst kent Garden Retail Management Support de totale tuincentrummarkt en heeft het kennis van vele aspecten van de bedrijfsvoering in de retail. Dit maakt dat Garden Retail Management Support dienstverlenend / ondersteunend kan en wil zijn voor leveranciers, dienstverleners en overheden, op die momenten dat zij actief zijn of willen zijn in de tuincentrumbranche.

AdobeStock_568463386

Marktanalyse en marktbewerking

Garden Retail Management Support kan leveranciers / producenten adviseren en ondersteunen bij de analyse, opzet en uitvoering van marktbewerkingsplannen.

Analyse exploitatie en commercie

Garden Retail Management Support kan banken/financiers en accountants ondersteunen bij de analyse en advies i.z. exploitaties en organisatorische, operationele en commerciële activiteiten ter verbetering van het resultaat en of bij continuïteitsvragen. In de praktijk betekent dit, samen met de ondernemer de verbeterplannen uitvoeren!

AdobeStock_561283857
AdobeStock_307786252

Concept- en formule-ontwikkeling

Niet alleen individuele ondernemers, maar ook centrale organisatie en leveranciers staan in deze huidige tijd voor de vraag of hun “winkelconcept” nu en in de toekomst voldoende aansluit bij het veranderend consumentengedrag.
Garden Retail Management Support heeft niet direct het antwoord op dergelijke vragen, maar is door zijn lange ervaring wel de sparring partner om dergelijke vragen op te pakken en met elkaar te werken aan een toekomstbestendig concept of formule.

Bouw en inrichting

Bij de bouw en inrichting van een tuincentrum komt het nodige kijken. Het is zaak dat de ondernemer goed weet wat hij wil, qua uitstraling e.d., passend bij wat hij wil zijn qua concept. Maar ook wat hij exact nodig heeft aan meters en waar deuren e.d. moeten komen. Dit voorkomt onnodig werk door architecten en kassenbouwers.
Garden Retail Management Support kan daarin voorzien door helder en concreet aan te geven wat nu exact nodig is. Een intermediair op voorspraak van de ondernemer maar ook in samenwerking met kassenbouwers en inrichters.

gardenrms-img-19-19
AdobeStock_489938402

Locatiebemiddeling

De ontwikkelingen in de markt zorgen ook voor een herindeling van het aanbod van tuincentra. Veel ondernemers stellen zich de vraag of hun tuincentrum op de gegeven locatie toekomstbestendig is.

Anderzijds zijn er partijen op zoek naar locaties voor woningbouw of anderzijds, of hebben zij juist voor tuincentrum geschikte locaties in portefeuille. Garden Retail Management Support kent de markt en zijn ondernemers en is dus een perfecte intermediair voor zowel de aanbieders als de zoekende partijen m.b.t. locatiebemiddeling.

Hulp nodig? Of wilt u even van gedachten wisselen?

Garden Retail Management Support adviseert en ondersteunt u bij het analyseren van uw bedrijfssituatie en het opstellen en implementeren van plannen op weg naar een bloeiende onderneming.

Bezoekadres

Garden Retail Management Support
Vlietskade 7010
4241 WR Arkel
Nederland

+31 (0)6 38 04 8000
info@gardenrms.eu

Scroll naar boven