DIENSTEN

Management Support

Het valt of staat bij de uitvoering van de adviezen en/of verbeterplannen.

AdobeStock_561283857

Bedrijfsanalyse

Garden Retail Management Support weet als geen ander dat het analyseren van omzetgegevens en bedrijfsexploitaties  en het opzetten van begrotingen en jaarplannen slechts de eerste stappen vormen in het proces naar resultaatverbetering.
Het valt of staat bij de uitvoering van de adviezen en/of verbeterplannen. De praktijk leert dat daar vaak het knelpunt zit.

Garden Retail Management Support biedt de praktische hulp door de ondernemer periodiek te begeleiden aan de hand van de gestelde doelen (KPI’s) en benchmark met collega’s.

  • Monitoring van de omzetontwikkeling in relatie tot prognose en in vergelijk met vorig jaar en benchmark met collega’s.
  • Monitoring van de kostenrealisatie in vergelijk met prognose.
  • Monitoring van de inzet van het promotiebudget.
  • Monitoring van de derving.
  • Monitoring van de ureninzet en daarmee samenhangende loonkosten.
  • Monitoring van de inkoop en het effect daarvan op de liquiditeit.
AdobeStock_478860136

Kwaliteitsverbetering

Deze analyse vindt minimaal maandelijks plaats en waar nodig, wordt het plan van aanpak bijgesteld. Door deze aanpak vindt er borging van de werkwijze plaats en is er dus sprake van kwaliteitsverbetering van processen, kwaliteit van de dienstverlening, reductie van kosten en dus verbetering van het rendement.

Hulp nodig? Of wilt u even van gedachten wisselen?

Garden Retail Management Support adviseert en ondersteunt u bij het analyseren van uw bedrijfssituatie en het opstellen en implementeren van plannen op weg naar een bloeiende onderneming.

Bezoekadres

Garden Retail Management Support
Vlietskade 7010
4241 WR Arkel
Nederland

+31 (0)6 38 04 8000
info@gardenrms.eu

Scroll naar boven