Projecten & nieuws

Quartier Fleurs in Toul

23 juli 2020

In de week van 6 juli 2020 heb ik op verzoek van Cor van der Meulen van Instore Building Holland, meegewerkt aan de inrichting van Quartier Fleurs in Toul te Frankrijk.

Oplevering tuincentrum Roots Jardinarium Tenerife

9 juli 2020

Eind vorige week mocht ik, na tweeënhalve week hard werken, getuige zijn van de oplevering van de inrichting van het tuincentrum door Dutch Retail Concept.

Aan de slag met Dutch Retail Concept

19 juni 2020

Vandaag mocht ik op verzoek van Dutch Retail Concept meewerken aan het afronden van de inrichting van Roots Garden Center op Tenerife!

Noorse waardering

18 maart 2020

De afgelopen week in samenwerking met de collega’s van Instore Building Holland, op basis van ons inrichtingsplan, het interieur voor de nieuwbouw van tuincentrum Hageland Solblomsten in Finnsnes verzorgd!

IPM 2020 Essen Duitsland

27 januari 2020

Garden Retail Management Support staat samen met Instore Building Holland en Dutch Retail Concept op de IPM beurs in Essen Duitsland.

Dutch Retail Concept

29 mei 2019

Vorige week nog even, bij Dutch Retail Concept de laatste punten doorgenomen, van de door mij gemaakte indeling van het nieuwe tuincentrum van onze Italiaanse klant de familie Frigo.

Update: Tuincentrum van Ee

26 april 2019

Op woensdag 13 maart jl. openden Guido, Richard en Annemarie van Ee hun vergrote, vernieuwde en gemoderniseerde tuincentrum in Zeist.

Update: Tuincentrum de Schouw

28 maart 2019

Gisteren was het op de kop af exact een jaar geleden dat tuincentrum De Schouw op een nieuwe locatie in Houten zijn deuren voor het publiek opende.

GardenRMS is van start!

7 augustus 2015

Garden Retail Management Support heeft, met meer dan 30 jaar ervaring in de Nederlandse en Belgische Retail, waarvan ruim 16 jaar in de tuincentrumbranche, oog voor detail.

Review: Smiemans Projecten

27 juli 2015

Als u als ondernemer in de tuinretail plannen heeft om uit te breiden, aan te passen of nieuw te bouwen, dan zijn er veel zaken die overwogen moeten worden.

Scroll naar boven