DIENSTEN

Team Support

De razendsnel veranderende retail wereld vraagt topsportprestaties van u als ondernemer.
Echter, u kunt het niet alleen en u bent, zeker in de uitvoering, afhankelijk van uw team. U weet waar u voor staat en waar u voor wilt gaan! De vraag is of u uw personeel daarin ook heeft meegenomen? Stralen zij in hun doen en laten uit waar u als ondernemer voor staat?

GardenRMS-header-1

Personeel

Vanzelfsprekend gaat het hier vaak over personeelskosten, niet verwonderlijk omdat dit ook ca. 45% van de bedrijfskosten betreft. Dit moet het signaal zijn om meer dan gemiddeld aandacht te besteden aan uw personeel.

Competent en goed geïnformeerd personeel betekent in de regel betrokken personeel, zij die samen met u het verschil maken!

Garden Retail Management Support helpt u bij het vergroten van de betrokkenheid van uw team, door bijvoorbeeld het verzorgen van teambijeenkomsten met als doel de neuzen te richten, te wijzen op de individuele verantwoordelijkheden en deelgenoot te maken van het organisatiedoel. Maar ook door individuele begeleiding op de winkelvloer, op basis van kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen.

Scroll naar boven