gardenrms-img-19-20

HET PROJECT IN ZEIST

Tuincentrum van Ee

Op woensdag 13 maart jl. openden Guido, Richard en Annemarie van Ee hun vergrote, vernieuwde en gemoderniseerde tuincentrum in Zeist.
Nu twee weken later zijn de ondernemers zeer gelukkig met hun tuincentrum in de nieuwe jas, zonder dat de eigen indentiteit verloren is gegaan. De inrichting en de keuze van assortimenten heb ik samen met de ondernemers mogen verzorgen, terwijl ook de inbreng van oud collega’s van GRS Retail B.V. niet onbenoemd mogen blijven.

Omzetontwikkeling

Gevolg, een resultaat waar velen zeer tevreden mee zijn. Oude klanten zijn overwegend zeer positief en vele nieuwe klanten hebben de weg naar het tuincentrum inmiddels gevonden. Dat dit, ondanks het mindere weer, een stormachtige omzetontwikkeling tot gevolg heeft gehad, zal niemand die het tuincentrum bezoek verbazen. Ik houd vinger aan de pols en ben er van overtuigd dat het seizoen iets heel moois zal laten zien!

gardenrms-img-19-9

Hulp nodig? Of wilt u even van gedachten wisselen?

Garden Retail Management Support adviseert en ondersteunt u bij het analyseren van uw bedrijfssituatie en het opstellen en implementeren van plannen op weg naar een bloeiende onderneming.

Scroll naar boven